Népszerű bejegyzések

2011. július 24., vasárnap

Több tucat honatyától válik meg a Fidesz


 Több tucat honatyától válik meg a Fidesz


http://hirszerzo.hu/belfold/20110723_kepviselo...

Valóban "életbevágó" kérdésekkel foglalkozik a Fidesz frakcióvezetője!

VALAMIVEL TÖBB,MINT EGY ÉV HATALMI GYAKORLÁS UTÁN,amikor még több,mint két és fél év maradt hátra a parlamenti ciklus végéig,AZ URALKODÓ PÁRT FRAKCIÓVEZETŐJE már készíti a "nagyfőnöknek",hogy kik azok,akik tolhatják 2014. után is "országromboló szekerét"!
Micsoda "vizionális jövőbelátás" abban a pártban,amely uralkodása alatt már így is megengedhetetlenül,durván és könyörtelenül döntött a magyar emberek életéről,sorsáról és sorstalanságáról!(Legtöbbs​zör a már úgyis a létminimum alatt élők életét lehetetlenítette el egyes elhamarkodott és kellőképpen nem kidolgozott intézkedéseivel,ami aztán még nem látott mértékben kényszerítette öngyilkosságba a kilátástalan helyzetű embereket!)
Ezt a jövőbelátást és "káderpolitkát" még a KÁDÁRPOLITIKA is megirigyelhette volna!
Ők már tudják melyik országgyűlési képviselő,azaz HONATYA hogyan fog teljesíteni a ciklus hátramaradt majdnem három évében!!!(Irigylésre méltó!)
VAGY ESETLEG VALAMI MÁST TUDNAK!???
ŐK MEGENGEDHETIK MAGUKNAK,HOGY MAJDNEM HÁROM ÉVVEL A VÁLASZTÁSOK ELŐTT MEGMONDHASSÁK (a magyar polgárok helyett) KI FOGJA A MAGYAR NÉPET KÉPVISELNI A PARLAMENTBEN!!!(Igazi demokrácia!)
MINEK AKKOR A "VÁLASZTÁSI SZÍNJÁTSZÁS"!???MINEK A VÁLASZTÁSI TÖRVÉNY,HA CSAK NEM ANNAK,HOGY A MÁR ÍGY IS TELJESEN LEGYŐZÖTT,LEIGÁZOTT,ELLEHE​TETLENÍTETT,MEGV- DOLT,KÜLÖ​NBÖZŐ MÓDON MEGHURCOLT,HAZAÁRULÓVÁ KIKIÁLTOTT,HAZUGNAK MINŐSÍTETT ELLENZÉKET TELJESEN KIZÁRJA A KÖVETKEZŐ CIKLUSBÓL!???
IGAZÁN FEGYELMEZETT A HATALMI PÁRT!MÉG SAJÁT KÖRÉBEN IS TISZTELI A HATALMAT!OLYANNYIRA,HOGY TAGJAI MEGENGEDHETIK MAGUKNAK,HOGY VÁLASZTÓIK HELYETT A "NAGYÁGYÚK" DÖNTSENEK JÖVŐBELI HONATYASÁGUKRÓL!(De,azért egy kis alkut mégis kötnek!
" Voltak, akik már most jelezték: a következő ciklusra diplomáciai szolgálatot képzelnek el maguknak vagy gazdasági-pénzügyi területen szeretnének érvényesülni.&quot:)
Te meg magyar polgár KÜZDJ A MINDENNAPOKKAL ÉS A NINCSTELENSÉGGEL!ÉS ADÓD IS BECSÜLETESEN FIZESD,MERT HOGY VALÓSULNÁNAK VALÓRA A HONATYAI ÁLMOK!???

TISZTELT FIDESZES BARÁTOM!

Te valóban ilyen hatalomra szavaztál?Te valóban így képzelted el a fényesebb jövőt,amit(most már világosan láthatjuk,HAZUGON) ÍGÉRT NEKED AZ A PÁRT,AMELYIKRE VOKSODAT ADTAD!???
És a mesének még koránt sincs vége!
A "VEZÉR" ma kijelentette,hogy VÉGE A JÓLÉTI TÁRSADALMAKNAK!???
Mert TE eddig is olyan jólétben éltél???
EZZEL CSAK ARRA KÉSZÍT FEL A "FŐNÖK",HOGY ŐSZRE MÉG SZOROSABBRA HÚZHATOD NADRÁGSZÍJAD(ha még van!)
AZT HISZEM,HOGY JÓ LENNE ELGONDOLKODNOD EZEN,MERT HA VALAKI MEG TUDJA AKADÁLYOZNI ÁMOKFUTÁSÁBAN EZT A HATALMAT,AKKOR AZ NEM AZ ELLENZÉK,HANEM TE!(ggy)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése