Népszerű bejegyzések

2011. szeptember 9., péntek

Vita a HATALOMRÓL


Zoltán Sára 
mit fizetnek a szocik ezért a lelkes és kitartó pocskondiázásért?
Zoltán Sára 
ha olyan szörnyű odaát mért nem jössz haza? Gyakorolhatnád a szerb tudásodat..

Gólya György

Na jó, ZOLTÁN!
Két értelmetlen és semmit mondó hozzászólásod figyelmen kívül hagytam,mert nívó alattiak voltak.Erre a harmadikra válaszolok,hogy ne olvassam a negyedik tipikus fideszes butaságod!
Ez jellemző,hogy nem érvekkel tudsz hozzász...ólni ahhoz,amit védelmezni akarsz,hanem elvakult pártosságod még a józan és értelmes,argumentumokkal alátámasztott vitára is képtelenné tesz!
Ha valamivel nem egyezel a fent mellékelt üzenetekből,akkor azt kéne megindokolnod,nem pedig ilyen hülye kérdéseket feltenni.
Annak ellenére,hogy értelmetlennek és alaptalannak tartom kérdéseid,most válaszolok,hogy talán egy kicsit felnyissam a szürke hályoggal borított szemed!
Először is NEM FIZETNEK A SZOCIK,bármennyire hiszed Te azt!

Engem a TŐKÉSEK FIZETNEK és nem is akármilyenek!Multinacionális tőkések,akiknek ELADOM azt,amit én el tudok adni a piacon,
-A MUNKAERŐMET!
Hogy ezért jól megfizetnek-e,az nézőpont kérdése!
Mindenesetre az MSZP-hez semmi közöm!
Esetleg, ha csak nem az,hogy támogatni tudom azt,ha okos ötlettel állnak elő.
Mindenesetre, NEM TUDOM TÁMOGATNI Az URALKODÓ HATALOM,NEM DEMOKRATIKUS INTÉZKEDÉSEIT,amellyel még nagyobb nyomorba döntik a magyar polgárok legszegényebb rétegét,favorizálva a gazdagokat!Nem tudom támogatni a jogállam leépítését,a HATALMUK bebetonozását,a hazugságaikat,amelyekkel félrevezették a választók zömét és teszik azt ma is,hogy hazugságokkal magyarázzák szélhámos,tudományos alapok nélküli,önkényes intézkedéseiket!
Nem tudom támogatni az amúgy is tehetetlen és szervezetlen SZAKSZERVEZETEK munkájának ellehetetlenítését és véleményük teljesen figyelmen kívül hagyását!
NEM tudok támogatni EGY OLYAN KORMÁNYFŐT,AKI MINDEN FONTOS TÁRSADALMI KÉRDÉSRŐL ÖNKÉNYESEN AKAR DÖNTENI!
(Részese voltam ilyen önkényes uralkodó intézkedéseinek,amelyek egy országot(amelyben Te is élsz)TELJESEN tönkre tettek!Ismerem ezt a folyamatot és akkor is világosan LÁTTAM és ezért vagyok most ITT és NEM OTT!
Bár többen felismerték volna és akkor kevesebben skandálták volna,hogy "SLOBO SLOBODO"!
De,lehet,hogy Te is köztük voltál?
EZ a "SLOBODO" vezetett oda,hogy egy országból hét országocska lett,hogy százezrek lettek földönfutóvá és negyed millió ember fizette életével egy őrült ámokfutását!
Mivel SZERETEM MAGYARORSZÁGOT és NEMZETEMET,NEM SZERETNÉM,HA EZ AZ ORSZÁG IS ILYEN DRÁGA ÁRAT FIZETNE A SZÉLHÁMOSSÁGNAK ÉS ÖNKÉNYNEK!
Ami a szerb tudásomat illeti,VELED BÁRMIKOR KIÁLLNÉK MEGMÉRETTETÉSRE!
Én az egyetemet SZERB NYELVEN VÉGEZTEM ÉS PROFESSZORAIMNAK SEM VOLT KIFOGÁSA NYELVTUDÁSOMRA!
(Mi a Te kifogásod?)
És végül,hogy egy szinten lehessek egy pillanatra VELED,megkérdezem,hogy mit tudsz Te jobban szerbül tőlem?
ESETLEG FRANCIÁZNI???


Zoltán Sára
Ha valaki itt ordibál és buzgó vehemenciával gyűlöletet szit, akkor csak meg kell nézni a bejegyzéseidet.. imamalomszerű, ennyi igyekezet.. gondolom nem véletlen.. A szeretetről való orgonálás ez mellet nagyon csöpögős.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése