Népszerű bejegyzések

2011. október 8., szombat

Pszichikai terror

A fenti idézetek Dopemantól igen kellemesen megleptek.
Nagyon sok mindenben igazat adok neki.Főleg akkor,amikor az emberek félelméről beszél.
Igen,én is azt hiszem,hogy az emberek nagy része, ma MAGYARORSZÁGON, egy DEMOKRATIKUSNAK NEVEZETT RENDSZERBEN, FÉL.Ki így,ki úgy,de fél!!!
Ezért nem voltak még többen a D-dayen!Ezért nem merte más ismert közéleti személy elvállalni a rendezvény konferálását!
Egyszerűen félnek a következményektől,féltik saját és családjuk egzisztenciáját!
Azt hiszem,hogy ha még fizikai terror a hatalom részéről nem is tapasztalható,de a PSZICHIKAI NYOMÁS IGEN IS JELEN VAN,mégpedig minden szinten(a munkahelytől kezdve a szélesebb közösségekig!)!
Főleg nagy a nyomás az ellenzék képviselőire és a másképp gondolkodókra!Rengeteg példa van erre az elmúlt másfél év tárlatából!
Legtipikusabb talán a legutóbbi,hogy az előző kormány képviselőit(főleg a volt kormányfőt) és a pártot,amely kormányt alakíthatott, terrorizmussal vádolják a 2006.-os eseményekért!
Mit várjon akkor a kisember,aki nemet mondana a mai hatalom intézkedéseinek,ha az olyan nagy "falat",mint Gyurcsány Ferenc is terrorizmussal gyanúsítható,vádolható!
EZÉRT A MÁSKÉPP GONDOLKODÓK JAVA SEM MERI NYILVÁNOSAN MEGMONDANI VÉLEMÉNYÉT ÉS KIFEJEZNI ELÉGEDETLENSÉGÉT A FOLYAMATOKKAL,HANEM SZÁMÍTÓAN VÁRJA A FEJLEMÉNYEKET!
És ez a magatartás a legveszélyesebb,mert mire már a hallgatagok is felemelnék a hangjukat,ERRE TÚL KÉSŐ LESZ!
Tapasztalatból beszélek!
Emeltem hangom Milosevity nacionalista rezsimje ellen is.A többség inkább hallgatott,tűrt,kivárt,rettegve a következményektől.
Mire a hangjukat felemelték,DÚLT A HÁBORÚ,FIAIKAT HURCOLTÁK A FRONTRA,AZT SEM TUDVA HOVÁ ÉS MIÉRT MENNEK,AZ ORSZÁG SZÉTESETT ÉS NEGYED MILLIÓ EMBERI ÁLDOZATOT KÖVETELT AZ ESZTELENSÉG(nem beszélve azokról,akik otthonukat elhagyva a világ minden sarkában próbáltak új hazát keresni,ahol nyugalomra lelhetnek!)
BÍZOM BENNE,HOGY NEMZETEMRE NEM EZ A SORS VÁR!
De,ezért mindenkinek FELELŐSSÉGGEL kell viszonyulnia a történések iránt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése