Népszerű bejegyzések

2011. december 5., hétfő

A Vajdasági magyarok (délvidékiek) a Facebookon céljai

Ez a csoport nyitott csoport!Amikor megalapítottam meg is írtam a céljait ennek az összetartozásnak.
Az volt elsődleges célom,hogy egy oldalon találkozhassanak a délvidéki és vajdasági magyarok,akik használják e közösségi oldalt bárhol élnek is a világon,hogy kicserélhessék véleményeiket,tapasztalataikat,feleleveníthessék az esetleg megszakadt baráti kapcsolatokat,újra találkozhassanak azok,akik az élet viharai miatt távol kerültek egymástól.
Csoportunk céljai közé tartozik,hogy tagjaink között ápoljuk anyanyelvünket és nemzeti öntudatunkat,ahogyan tudjuk, hisz ez az asszimiláció különböző formái és módszerei miatt (természetesen és erőszakosan is) jelen van mindennapi életünkben.
Hogy itt is fejlesszük és kicseréljük tapasztalatainkat és aktivitásunkat a kulturális életünkből.
Hogy egy kicsit ismerkedjünk nemzetünk történelmével és jobban meg tudjuk érteni miért is kerültünk kisebbségi helyzetbe.
Kicseréljük a legújabb információkat,amelyek közvetlenül érintik a vajdasági (és délvidéki) magyarokat és az onnan származókat!
Célunk nem a napi politika és egyes politikai pártok céljainak propagálása,ami nem zár ki egy korrekt információt valamely párt tevékenységéről,amely tevékenység közvetlenül vagy közvetve érdekli csoportunk tagjait.
Azt pedig nyomatékosan alá szeretném húzni,hogy
EBBEN A CSOPORTBAN,AMÍG ALAPÍTÓKÉNT MUNKÁJÁBAN RÉSZT VESZEK NEM ENGEDEK MEG SEMMIFÉLE OLYAN HOZZÁSZÓLÁST VAGY ÜZENETET,AMELY ESETLEG NEMZETI,VALLÁSI,ETNIKAI,NEMI VAGY EGYÉB MEGKÜLÖNBÖZTETÉSRE VAGY GYŰLÖLET KELTÉSÉRE ADNA OKOT!
Azt hiszem,hogy az általad mellékelt videó nem illeszkedik be a csoport céljaiba!
Most nem törölöm,mert példaként szeretném meghagyni.
Te ezt a videót saját oldaladon bármikor felteheted és mindenki a hasonló jellegűeket terjessze a saját profilján és akkor áll is mögötte,de ne egy csoport oldalán és főleg ne itt!
Politikai nézeteimet és esetleges kritikáimat én is a saját nevem alatt jelzett oldalon teszem közzé!
Reménykedem megértésedben és kívánok szép estét! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése