Népszerű bejegyzések

2012. március 29., csütörtök

"SZAVAZZ A FIDESZRE" avagy a SCHMITT PÁL ügy árnyéka fényt derít a fideszi "új magyar erkölcsre"

Schmitt Pál "úr"!

Hogy érzed magad?
Kit láttál a tükörben reggeli borotválkozásod alkalmával?
Láttad-e a csalót,tolvajt,hazugot?
NEM LÁTTAD,vagy nem akartad látni azt,amit már nagyon régen tudsz!
Tudod,én magyar emberként gyermekkoromtól olyan képet alkottam magamnak a nemzetemről,hogy tagjai szorgalmas,becsületes,segítőkész igazságos emberek?Ez a kép az idő múlásával változott.Sajnos nem pozitív irányban.Te romboltad ezt a képet a sárga földig!
Becstelenül,csalással szerezted meg "kisdoktori" titulusod.Tudtad ezt jól,de a végsőkig kitartottál hazugságaidban és ékeskedtél vele!
Milyen ember vagy Te?
Miért fogadtad el a Köztársasági elnök posztját,ha tudtad,hogy erkölcsileg nem érdemled meg?
Nem tudtál a sarkadra állni és becsületesen kijelenteni,hogy ez a poszt NEM ILLET MEG?!
Maradtál gerinctelen és engedtél karrier vágyaidnak és "főnöködnek",aki már régen felismerte gerinctelenséged és bábjának "tett" meg a "saját" törvényei kézjegyed által történő megszentesítőjévé.
Te egy vívósport olimpiai bajnoka vagy!Ez dicséretre méltó!NEM VOLT ELÉG?
Tudod Pál,hogy ebben az országban nagyon sok olyan ember él, (sok közülük nagyon nehéz anyagi körülmények között) aki sohasem csalt volna és lopáshoz sem folyamodott még azért sem,hogy családjának mindennapi kenyerét biztosítsa,nem pedig azért,hogy neve elé biggyesszék a dr betűket!
Inkább becsületes munkával érte el sokkal szerényebb sikereit!
Tudsz-e büszke lenni arra,amit elértél?
NEM KÍSÉR EL ÉLETED VÉGÉIG A TUDAT,HOGY EGY ORSZÁGOT BECSAPTÁL és ami még rosszabb,SAJÁT MAGAD IS BECSAPTAD?

SCHMITT PÁL "Köztársasági" elnök  úr!

Méltónak érzi-e Ön magát a "Köztársasági" elnök posztjára?
Valóban abban a tévhitben ringatja magát,vagy valaki más ringatja Önt abban a tévhitben,hogy Ön lehet a magyarok első méltósága?
Összeférhető-e Ön szerint ez a poszt a csalással,hazugsággal és a polgárok félrevezetésével?
Ami biztos,Ön ezt tette azóta,amióta kitudódott,hogy nem megengedett módon jutott kisdoktori címéhez.
Az,hogy nevetségessé és egyben siralmassá tette saját magát és a posztot,amelyet betölt helyesírási bakijaival még talán bocsánatos bűnnek számítható,habár nem méltó a helyzetéhez,elődjei iránt sem, nem is szólva a sok becsületes emberről,akik méltóbbak lennének betölteni azt a helyet,amelyet Ön érdemtelenül foglal el.
Ennek ellenére Ön még egy nappal ezelőtt is azt "meri" állítani,hogy Önt "más" érdemei miatt választották a Köztársaság elnökévé!
Melyek ezek az érdemek?
TUDJA ÖN EZT NAGYON JÓL,CSAK NEM BIZTOS,HOGY EZT MINDENKI EBBEN AZ ORSZÁGBAN ÉRTÉKKÉNT FOGJA FEL!
Remélem,hogy a kisdoktori cím megvonása után leszűri magának a következtetéseket és végre a sarkára állva,emberhez méltóan lemond az elnöki tisztségről,amit erkölcsileg NEM ÉRDEMEL MEG.
Nem hiszem,hogy egy ilyen ember lehet Magyarország példaképe!Nem hiszem,hogy ilyen jellemmel méltóan lehetne képviselni ezt a jobb sorsra érdemelt országot a nemzetek közösségében bárhol a világon.Nem hiszem,hogy ilyen ember lehet a magyar fiatalok számára útmutató.
Ha megteszi az egyedüli emberhez illő cselekedetet és lemond posztjáról,mondjon le az anyagi és más juttatásokról is,amelyek megilletik a volt Köztársasági elnököt,hisz mint olimpiai bajnok az élete végéig járó jutalomból is szépen meg tud élni és nem  kell a 47.000 forintos havi összeget beosztania.A lemondott juttatásokat ajánlja fel az arra jobban rászorulóknak!(tudom,hogy e szempontból túl optimista vagyok!)

A KERESZTÉNY DEMOKRATA  NÉPPÁRT

A KDNP kiállása a botrányba keveredett "Köztársasági" elnök mellett csak még egy bizonyíték arra,hogy ez a párt nevében méltatlanul viseli A KERESZTÉNY,DEMOKRATA ÉS NÉP kifejezéseket.
Egy magát kereszténynek nevező párt nem állhat ki egy csaló,lopó és hazug ember mellett sem,legfőképpen egy ilyen "Köztársasági" elnök mellett.Ez összeférhetetlen a TÍZ PARANCSOLATTAL is,amely egy magát kereszténynek  nevező párt részére épp olyan törvény,mint a pozitív állami szabályzások.
Egy magát demokratikusnak és népinek nevező párt nem állhat egy olyan ember védelmére,akit a nép a jó erkölcs miatt elítél.Vagy ha a KDNP az elnök által mutatott erkölcsöt jónak nevezi,akkor ez önmagától beszél a párt erkölcséről is.

A FIDESZ

A szabadságharcosok pártja a plágium ügyben a gyávaság bástyájává változott!
A "nagyszájú" szóvivők,frakcióvezető,a fő unortodox közgazdász és az elit fideszesek egytől-egyig befogták a lepénylesőt,csak a fő "szabadságharcos" sütött el egy mondatot arról,hogy számára a Köztársasági elnök személye sérthetetlen (ezt egyáltalán nem csodálom!).
BEZZEG,HA GYURCSÁNY FERENC LENNE A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK!
Szeretném látni,hogy mennyire hallgatnának a mostani szótlanok és mennyire lenne sérthetetlen a Köztársasági elnök személye!
Ilyen botrány után után már fél Budapest romokban heverne!
De,ez a FIDESZES KETTŐS MÉRCE!
Ha miénk vagy,akár milyen vagy,JÓ VAGY!

FIDESZES SZAVAZÓ!

Te valóban ezt akartad,ami most van MAGYARORSZÁGON?
ERRE ADTAD A VOKSODAT?
Ilyen jövőt akarsz gyermekeidnek?
Azt akarod,hogy a csalás,lopás és hazugságok országában éljenek utódaid?
Fontosabb Neked a pártod,mint a becsület és az erkölcs!
DÖNTSD EL MAGAD!
DÖNTSD MEG EGYÜTT!

SZAVAZZ A FIDESZRE!

SZAVAZZ A FIDESZRE???
(ggy)





Ezt TE fogod megtudni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése