Népszerű bejegyzések

2012. január 21., szombat

Ágoston Andrásnak

SZÉGYEN!

SZÉGYEN EZ ÁGOSTON ÚR!
Nem hiszem,hogy nem tudja milyen kormány és kormányfő mellett toborozza az embereket!
SZÉGYEN!
Nem igaz az sem,hogy elfeledte a több,mint húsz évvel ezelőtti vajdasági eseményeket,amikor az effajta tüntetéseket szervezte Milosevic és garnitúrája.
Ekkor ön is és jómagam is, sok annyi vajdaságival csak néztük azokat a tisztességtelenül szervezett bandákat,amelyeket Solevictyel az élen Koszovóról buszokkal hozatott fel egy embertelen,autokrata,populista rezsim,Milosevictyel az élen.
Ezek döntötték meg Yoghurt forradalmukkal Vajdaság autonómiáját és az 1974.es Vajdasági alkotmánnyal megteremtett alkotmányos rendet a tartományban és szüntették meg a tartomány autonómiáját!
Most ön akar a "fülke forradalom" védelmében kiállni és védelmezni egy olyan hatalmat,amely olyan Alaptörvényt oktroált az országra,amellyel a minimumra csökkenti a hatalmat korlátozó fékeket,egyben megteremtve minden lehetőséget arra,hogy a társadalom minden szegmensében egyedi akaratát érvényesítse.
Ha ezt meg is teszi magánemberként-SZÍVE JOGA!
De,hogy a buzdításában hivatkozik arra,hogy mint a Vajdasági Magyar Demokrata Párt elnöke is fontosnak tartja ezt,az mégis csak elképesztő! :(
A párt,amelynek az élén áll a nevében hordozza a DEMOKRATA szót!Tisztában van ön e kifejezés tartalmával?
Nem hiszem,ha kiáll egy autokrata rezsim és vezére védelmében!
EZT ÖN IS NAGYON JÓL TUDJA!Csak nem akarja tudni,mint újdonsült Magyar állampolgár?
De,ha ön nem is tudná,az aki mellé most tüntetésre toborozza az embereket maga jelentette ki nemrégiben,hogy számára az európai politikus példaképe egy volt francia elnök,akit autokratikus módszereiről is ismer a történelem(minden pozitívuma ellenére is!)
De,ha ezt a hatalom gyakorlója nem is jelentette volna ki,a magyar nép mindennapi életében igenis érzi ennek az autokratikus önkényhatalomnak minden káros hatását!
ERRE IS GONDOLJON ÁGOSTON ÚR,AMIKOR TOBOROZ ÉS NE CSAK EGY KRITÉRIUM LEGYEN A FONTOS:HOGY MEGKAPTA A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT!
Ezzel tudom,hogy régi vágya teljesült,mint annyi más volt honfitársamnak,de vajon elgondolkodott-e már azon,hogy mégis milyen igazságtalanság ez a Felvidéki magyarsággal szemben!?
VAGY EZ SEM ÉRDEKLI?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése