Népszerű bejegyzések

2012. január 22., vasárnap

Válasz TELEKI JÚLIÁNAK az Uraim sajnálom Önöket kijelentésére

De,...........
De,nem értem,kedves Júlia,hogy ki az kit Te sajnálsz és miért?

Ha esetleg én is a sajnált személyek közé tartozom,akkor a sajnálatod nagyon szépen megköszönöm,de NEM KÉREK BELŐLE!
Azokat sajnálod Te akik igyekeznek rámutatni a jelenlegi magyar hatalom önkényeskedésére?
Akik rámutatnak arra,hogy a Magyar Parlamentben még egy olyan fontos dokumentumot is,mint az Alaptörvény,a pozitív előírásokat megszegve hoznak meg és a 2/3-os parlamenti többség(amely valójában nem is élvezi a szavazó polgárok szavazatának két harmadát,hanem a választási előírásoknak köszönve érte el a parlamenti két harmadot!) tulajdonképpen ráerőszakolja (oktroálja) az egész országra a saját manufaktúrájában fabrikált dokumentumot.
Azokat sajnálod,akik nem sorakoznak fel egy eszeveszett gazdaságpolitika mögé,amely az országot a csőd szélére,polgárai zömét a nyomor küszöbére sodorta?
Azokat találod sajnálkozással megajándékozni,akik nem tudják elfogadni,hogy ez a hatalom a fiataloknak egy perspektíva nélküli jövőt kínál,akik elítélik,hogy az önkényes hatalom kiürítette a magánnyugdíj pénztárakat,amivel bizonytalanná tette a jövő nyugdíjasok helyzetét?
Netán azok felé irányulna sajnálkozásod,akik elfogadhatatlannak tartják a munkások megnyirbált jogait a Munkatörvényben,akik aggódnak azért,hogy a magyar polgárok nem részesülhetnek a jövőben megfelelő egészségügyi ellátásban,a lehetetlen helyzet miatt az egészségügyben?
Azokat,akik felemelik szavukat a lerombolt jogállam miatt,szólni mernek a lebontott fékek és ellensúlyok miatt?Meg merik látni,hogy ez a hatalom minden intézkedése arra irányul,hogy az államapparátusba beláthatatlan időre a saját embereit "implantálja" és ezzel megteremtse az EGYPÁRTI URALMAT egy hosszú időre?(Az egypárti KÁDÁRIZMUS helyett megteremtik az egypárti ORBANIZMUST!)
Sajnálatod azok felé száll esetleg,akik felemelik szavukat az objektív,pártmentes tájékoztatásért a közmédiában,amelyet az ország polgárai saját pénzükből finanszíroznak?
Azokat sajnálod,akik magyarságukat másképp is ki tudják fejezni,azonkívül,hogy vakon és minden kritika nélkül dicsőítik a "nemzeti vezért"?(Ha magyarságom csak ezzel tudnám kifejezni,akkor sajnálatra méltó magyarság lenne ez!)
Még sorolhatnám a kérdéseim,hogy kiket sajnálhatsz,mert ennek az autokrata hatalomnak és ésszerűtlen intézkedéseinek szép lajstroma van,ami miatt egyre több magyar állampolgár elégedetlen!
De,ha Te mindezzel meg vagy elégedve,akkor SAJNÁLATRA SEM VAGY ÉRDEMES!
És teljesen megértem,hogy a Vajdaságban is miért lobbiztál,hogy minél többen jöjjenek fel a "BÉKEMENETRE",az általad oly gonosznak vélt szoc.-liberális kormány által kiépített autópályán,mert bezzeg,ha az ORBÁNÉK pályáján kellett volna jönni,nem messzire jutottak volna a "megrendelt" kirándulók!
Végezetül második hozzászólásodhoz csak annyit fűznék:
Gyurcsány kijelentése,hogy akinek nem tetszik az országban-elmehet,szerintem is felelőtlen,nem kormányfőhöz méltó és elítélendő kijelentés volt!
De,az hogy Te ÚJDONSÜLT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR ezt mondod az valóban SAJNÁLATRA MÉLTÓ és igenis sértő több millió magyar állampolgárnak.
Kampányaid szünetében jó lenne,ha erről is elgondolkodnál!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése